måndag, maj 19, 2008

Inte sluta snusa...

Det gick som alltid med att sluta snusa, åt pipan. Många gånger när jag skall sluta snusa så är det för att vi har så tajt med pengar att jag inte vill lägga pengar på snus. Men varje gång så löser det sig så vi får in pengar och då tappar jag lite av viljan. :P

Nån gång i framtiden skall jag sluta, men läget är kanske inte riktigt rätt ännu antar jag.

Publicerade några nya funktioner på bloggen idag. Det är tre listor som uppdateras automatiskt från Last.fm och de visar vilka låtar jag spelat senast, mina favoritartister samt favoritlåtar. Dessa listor baseras alltså på vad jag spelar i min musikspelare och inte vad jag själv anger.

Spenderade hela dagen igår med att möblera om i källaren. Jag bytte ut mitt hörn-databord mot ett stort skrivbord som vi hade i tvättstugan förr. Anette och Kevin fick istället ta hörn-databordet. Tycker det blev mycket bättre då jag nu får plats men papper och sådant med.

Bifogar några bilder på ommöbleringen. Dessa bilder är dock ej klickbara då de är tagna med mobilen och de blir så suddiga i fullstorlek.

Min nya datorhörna.

Anettes & Kevins datorhörna.

Kevins TV & Lekhörna.

Vi har även köpt en ny barnvagn till Tindra då vi sålde vår gamla combivagn. Köpte nu en sittvagn då det är smidigare. Detta är vagnen vi köpte, en Emmaljunga Scooter. Den är i samma färg som på bilden med.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg vagn! Ska få en vagn av en kompis vi med till bäbisen .. en Emmaljunga egde duo kombi med sportchassi i svart/grått .. kanoooners :))

Broken Haiku sa...

I find your lack of faith disturbing commander Arasfang.

Sluta snusa nu annars kommer jag och visar snoppen för dig :).